Študije primerov

Primeri odkritij, ki spreminjajo življenje. Najdite svojega danes.

Imamo dovolj sreče, da smo opravili že več kot 370.000 testiranj doslej in smo slišali o nekaterih odličnih pozitivnih rezultatih od naših strank. Spodaj je predstavljen izbor pozitivnih odkritij, pri katerih so se življenja spremenila na bolje.

Nekatere izjave so bile urejene zaradi jasnosti in dolžine.

Prebavne težave:

Sarah, 19

Moj zdravnik je želel, da grem na invazivno operacijo, da bi odkrili, zakaj ne morem pridobiti na teži, vendar moja mami je na spletu našla spletno stran Test Your Intolerance, zato smo hitro poslali vzorec na testiranje. Rezultate sem dobila v 7 dneh in pokazali so veliko stvari, ki sem jih jedla. Sledili smo načrtu prehranjevanja in s pomočjo njihovih nasvetov sem se zredila … končno! Sem zelo zadovoljna, hvala.

marie-loweMarie

The company were always at hand to answer any questions. I decided to have food intolerance tests done after years of digestion problems, for example IBS. I found I was intolerant to millet and oats so all those years of eating granary bread had to go. Also, deficient in Vitamin B, Vitamin D and Potassium so I now take supplements. I cannot believe the difference in my symptoms from cutting the grains out. I always presumed it was wheat and milk but these foods are okay. I highly recommend this company and amazed at their costs to give such fantastic benefits.

Migrena in glavoboli:

Christopher, 36

Delo v pisarni pomeni, da veliko gledam v računalniške zaslone pri slabi svetlobi, tako da se mi je stalno povečevala dioptrija za očala, da sem premagoval glavobole. Nisem želel začeti jemati zdravil, zato sem za odgovor pobrskal po spletu in ugotovil, da imam morda intoleranco in sem uporabil podjetje Test Your Intolerance. Rezultati so mi pokazali, da moram iz prehrane izločiti sladkor, čemur sem se najprej smejal, vendar sem vseeno to storil in počutim se neverjetno. Izgubil sem težo (očitno) in nimam več glavobolov.

Vicki, 45

Sem Vicky is sem bolna, že odkar pomnim. Najhujši zame so bili glavoboli, ki se niso nikoli končali. Imela sem jih v šoli, imam jih v službi in mi preprečujejo normalno funkcioniranje. Moja mami mi je kupila testiranje za božic (čudno darilo, vem!) in sem poslala svoj vzorec. Testiranje je pokazalo, da imam intoleranco na mačke, in že od nekdaj imamo muce! Poskusila sem nekaj časa brez njihove prisotnosti in glavoboli so minili, tako da zdaj vsaj vem, v čem je težava!

Patricia, 55

Glavobole imam vsak dan, oziroma sem jih imela, preden sem opravila testiranje pri Test Your Intolerance. Hitro sem jim poslala pramene svojih las, nato pa sem upoštevala njihov načrt. Nimam več glavobolov in že zdaj se počutim bolje.

Izčrpanost in utrujenost:

Pauline, 25

Diagnosticirana mi je bila utrujenost, zato sem si morala vzeti bolniško v službi, ker pa delam za sebe, je to pomenilo izpad dohodka. Potrebovala sem hitro rešitev, zato sem iskala rešitev na spletu in nasla spletno stran Test Your Intolerance ter sem jim psolala vzorec las za celotno družino. Ugotovili so, da imam intoleranco na gluten, ki sem jo morala izločiti iz prehrane in zdaj se počutim veliko bolje. Hvala.

Alan, 65

Dovolj sem imel tega, da moram ves čas spati, zato sem obiskal zdravnika, ki je rekel, da mi primanjkuje vitaminov. Želel sem vedeti, kaj potrebujem, zato sem se dal testirati in ugotovili so, da moram jesti več sadja. Spremenil sem svojo prehrano in že zdaj se počutim budnejšega, tako da hvala vam, Test Your Intolerance, zaradi vašega testiranja mi ni bilo treba ugibati.

Bolečine v sklepih:

Amy, 37

Pozdravljeni. Sem Amy in spletno stran Test Your Intolerance sem našla na Googlu, ko sem iskala rešitve za svoje vnete sklepe. Rekli so mi, da gre morda za intoleranco na hrano, zato sem poslala vzorec las in rezultati so pokazali, da sem intolerantna na različne oreščke. Izločila sem jih iz prehrane in zdravje se mi je občutno izboljšalo. Noben drug test se niti približno ni približal tej natančnosti.

Izvedite več o naših testiranjih. Svojega lahko povsem enostavno naročite že danes.

NAROČILO