Pravilnik o zasebnosti

INTOLERANCE TESTING GROUP JE POSLOVNO IME PODJETJA HEALTHY STUFF ONLINE LIMITED.

Ta pravilnik o zasebnosti velja samo za podjetje Healthy Stuff Online Ltd ter določa, kako uporabljamo in varujemo podatke, ki nam jih posredujete ob uporabi te spletne strani.

The Healthy Stuff Online Ltd are committed to ensuring that your privacy is protected. Podjetje Healthy Stuff Online Ltd je zavezano k varovanju vaše zasebnosti. Če bomo od vas zahtevali določene podatke, po katerih bi lahko bili ob uporabi te spletne strani prepoznani, vam zagotavljamo, da bodo uporabljeni samo v skladu s to izjavo o zasebnosti.

Naš pravilnik o zasebnosti redno pregledujemo in vse posodobitve bodo objavljene na tej spletni strani. Ta pravilnik o zasebnosti je bil nazadnje posodobljen 6. decembra 2016.

Katere podatke zbiramo

Podatke o vas zbiramo, kadar zahtevate več informacij o naših izdelkih ali storitvah. Ti podatki vključujejo:

· ime in datum rojstva;
· podatke o plačilu – ti podatki se zbirajo preko zunanjega ponudnika (PayPal ali WorldPay), ki ga izberete;
· kontaktne podatke, ki vključujejo: naslov, poštno številko, telefon in e-poštni naslov;
· morebitne zadeve v zvezi z zdravjem in ustreznostjo.

Kaj storimo z zbranimi podatki

Te podatke potrebujemo, da lahko zagotovimo po meri prilagojene ponudbe, druge dodatne izdelke in storitve ter dostavimo kupljeno blago.

.

Interno vodenje evidence

Če se strinjate, lahko vaše podatke uporabljamo, da vam posredujemo informacije o drugih izdelkih in storitvah, ki jih ponujamo. Občasno lahko vaše podatke uporabimo tudi zato, da vas kontaktiramo za namene raziskovanja trga. Kontaktiramo vas lahko po e-pošti, telefonu ali pošti.

Varnost

Zavezani smo zagotavljanju varnosti vaših podatkov. Za preprečitev nepooblaščenega dostopa ali razkritja podatkov smo vzpostavili ustrezne fizične, elektronske in upravne postopke za zaščito in varovanje podatkov, ki jih zbiramo prek spleta. Če ste registriran uporabnik, so vaše informacije in profil zaščiteni z geslom, ki ga izberete sami, mi nimamo dostopa do tega gesla.

Piškotki

Uredba o zasebnosti in elektronskih komunikacijah (direktiva ES) (sprememba) iz leta 2011 je bila spremenjena, njena pravila pa so namenjena zaščiti zasebnosti internetnih uporabnikov. Za več informacij si oglejte spletno stran Urada informacijskega pooblaščenca (Information Commissioner’s Office).

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotek je majhna datoteka, ki jo namestimo v brskalnik. Ko znova obiščete spletno stran, piškotek omogoča, da stran prepozna vaš brskalnik. Piškotki lahko shranjujejo uporabnikove nastavitve in druge informacije.

Uporabljamo »analitične« piškotke. To nam omogoča analizo podatkov s prepoznavanjem in štetjem števila obiskovalcev in ogled, kako se obiskovalci med uporabo premikajo po strani. Te podatke uporabljamo samo za namene statistične analize.

Na splošno nam piškotki pomagajo izboljšati delovanje naše spletne strani tako, da nam omogočijo spremljati, katere strani se vam zdijo koristne in katere ne, ter zagotavljajo, da uporabniki enostavno najdejo, kar potrebujejo. Piškotek nam nikakor ne omogoča dostopa do vašega računalnika ali podatkov o vas, razen podatkov, ki jih želite sami deliti z nami.

Brskalnik lahko ponastavite tako, da zavrne vse piškotke ali da prikaže, kdaj je piškotek poslan. Vendar pa brez piškotkov nekatere funkcije ali storitve spletne strani morda ne bodo delovale.

Povezave do drugih spletnih strani

Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani. Vendar pa če uporabite te povezave in zapustite našo stran, nimamo nadzora nad drugo spletno stranjo. Zato ne moremo prevzeti odgovornosti za zaščito in zasebnost podatkov, ki jih posredujete med obiskom takšnih spletnih strani, in takšnih spletnih strani ne ureja ta izjava o zasebnosti. Bodite previdni in si oglejte izjavo o zasebnosti, ki velja za tisto spletno stran.

Nadzor nad osebnimi podatki

Zbiranje ali uporabo vaših osebnih podatkov lahko omejite na naslednje načine:

Ko je od vas zahtevana izpolnitev obrazca na spletni strani, poiščite polje, ki ga lahko kliknete, če ne želite, da bi kdorkoli vaše podatke uporabljal za neposredno trženje, če ste se prej strinjali, da lahko vaše osebne podatke uporabljamo za namene neposrednega trženja, si lahko kadarkoli premislite tako, da nam pišete po pošti ali e-pošti na naslov [email protected]

Vaših osebnih podatkov ne bomo prodajali, distribuirali ali posodili tretjim osebam, razen na podlagi vašega soglasja ali če tako zahteva zakonodaja. Vaše osebne podatke lahko uporabljamo, da vam pošljemo promocijske informacije o tretjih osebah, za katere se nam zdi, da vas zanimajo, če se strinjate s tem.

Podjetje Healthy Stuff Online Ltd vaših podatkov ne bodo preneslo v države zunaj Evropskega gospodarskega prostora (EGP). Imate pravico do dostopa do vaših osebnih podatkov (z določenimi izjemami). Če želite kopijo vaših podatkov, ki jih imamo, pošljite e-poštno sporočilo uradniku za varstvo podatkov podjetja Healthy Stuff Online Ltd na naslov [email protected] Za takšne zahteve lahko zahtevamo plačilo.

Če menite, da so podatki, ki jih imamo o vas, napačni ali nepopolni, nam čim prej pošljite e-poštno sporočilo. Napačne podatke bomo nemudoma popravili.