Postanite naš partner

Pomagajte svojim strankam odkriti vzrok njihovih simptomov.

Zakaj postati naš partner?

Zakaj izbrati nas?

POMOČ ZA RAČUN / PODPORA (TELEFON IN E-POŠTA)

STORITEV Z ORIGINALNO ZASNOVO

POSEBEN POPUST

Registrirajte se kot partner še danes

Kot naš partner ste upravičeni do popusta za določene izdelke in podporne dokumentacije za trženje in prodajo naših izdelkov.

Naše izčrpno testiranje za alergije odstrani dvom iz občutljivosti na hrano vaših strank, saj vzorce pregledujemo za več kot 600 živilskih in neživilskih snovi. Svojim strankam lahko ponudite dragoceno storitev, saj bodo naša poročila o testiranju vam in vašim strankam zagotovila ključne informacije, ki jih potrebujejo, da v svojih življenjih naredijo pozitivne spremembe ter se izogibajo živilskim in neživilskim snovem, ki morda škodujejo njihovemu zdravju.

 

Kako postanete naš partner

Naš partner postanete povsem enostavno, prednosti pa boste videli že prvi vašem prvem testiranju. Če sodelujete z nami, pomeni, da bodo vaše stranke dobile natančne rezultate, če pa partnerstvo kombinirate s poprodajnim paketom, lahko vaše podjetje prejme tudi večje nagrade.

Pomaknite se navzdol na obrazec za registracijo, da oddate vaše podatke za registracijo, in kontaktirali vas bomo, da se pogovorimo o vaših možnostih.

Testiranja podjetja Test Your Intolerance so preprosta, neinvazivna in hitra, zaradi česar so odlična dodatna storitev za stranke mojega podjetja Nutritional Therapy. Pomagajo nam hitro identificirati problematična živila in – kar je morda še pomembnejše – hranila, ki jih v telesu primanjkuje, kar lahko poskrbi za še hitrejše rezultate za ljudi, ki trpijo za simptomi intolerance na hrano.

Ekipa je prijazna in ustrežljiva, in povsem sem prepričan, da bodo pomagali pri podpiranju mojega strokovnega ugleda pri mojih strankah, saj obdelajo teste, posredujejo rezultate in rešijo morebitne težave.

Julie Wilkins

Prehranske terapije Julie Wilkins

S podjetjem Intolerance Testing Group sodelujem že več kot 2 leti in celotna izkušnja je čudovita. Imajo odlično podporo za zastopnike. Emma in ekipa zagotovijo osebno pozornost ter se hitro odzivajo na moje potrebe. Imela sem čast, da sem večino ekipe spoznala in vedno me osupnejo s svojo strokovnostjo, znanjem in svojo predanostjo, da negujejo kolektivno rast za njihovo podjetje, zastopnike in stranke s tem, ko ponujajo cenovnodostopna testiranja z brezkompromisno storitvijo in zanesljivimi rezultati. Ta testiranja so odlično orodje v moji praksi, kot pripomoček, da lahko svojim strankam pomagam, da preusmerijo svojo pot do boljšega zdravja in sreče.

Mercedes Jalil

Integrativno zdravje s hrano, Wellness Hub

Ko sem malce raziskovala, sem v svojem kraju Cork Ireland izvedela za krvno testiranje za intoleranco. Dala sem kri in izpolnila obrazec. Kakšne 3 tedne pozneje sem izvedela, da si moral pojesti neko hrano, da bi se pokazala intoleranca. Bila sem zelo razočarana, saj sem za krvno testiranje plačala 300 evrov. Več dni sem iskala po spletu in se dogovarjala z nekaj podjetji o testiranju. Večina podjetij je bila zelo zahtevna in so bili zelo dragi. Nato pa sem naletela na spletno stran Test Your Intolerance in od takrat se nisem več ozirala nazaj. Z njimi je zelo enostavno sodelovati in so fantastično podjetje. Vse, kar lahko rečem, je, da so mi rešili življenje in ga podaljšali, za kar bom večno hvaležna. Zdaj imam tudi mnogo strank, ki se mi zahvaljujejo, da sem jim pomagala k boljšemu počutju – zagotovo je spremenilo življenja ljudi na bolje! Hvala, Test Your Intolerance.

Mary Rossiter

Zdravstvena strokovnjakinja

Potem ko sem se nekaj mesecev počutil neobičajno utrujenega, sem se odločil za testiranje za intoleranco. Moja izkušnja s podjetjem Test Your Intolerance je res izjemna. Testiranje las namesto drugih načinov testiranja je ena najmanj invazivnih metod, kar jih je mogoče uporabiti. Postopek je hiter in zelo učinkovit. Rezultati so jasni in lahko sem ukrepal takoj. Po ukrepanju sem opazil drastično spremembo pri svoji utrujenosti in s tem boljšo kakovost mojega življenja. To je resnično najenostavnejši možen način za boljše počutje. Hvala, Test Your Intolerance!

Jonathan Harker

Stranka

Želela sem samo povedati, kako navdušena sem nad storitvijo. Kot športnica, ki se ukvarjam s Crossfitom, je zame moja prehrana zelo pomembna in borila sem se s tem, da nisem mogla shujšati, težave s kožo, zadrževanje vode, utrujenost itd. Sodelavka mi je povedala za to podjetje, ki ga je uporabila za testiranje prehrane in kako zadovoljna je z rezultati ter kako hitro jih je prejela. Zato sem se odločila, da poskusim še sama.

Njihova cena je dostopna, hkrati pa so testirali tudi za neverjetno količino snovi. Imam avtoimuno bolezen, zato je zame tem bolje, če je testiranje čim bolj raznoliko. Šla sem na splet, sledila navodilom in že čez 1 teden sem dobila rezultate. Začela sem že izločevalno dieto in uživala vitamine, ki jih je v mojem telesu zelo primanjkovalo. Že zdaj bolje spim, izgubila sem ogromno vode, ki sem jo zadrževala, in počutim se veliko bolje, pa tudi moja koža se že čisti.

Če imate kakšne težave, vam zelo priporočam, da se testirate, da ugotovite, kaj vašemu telesu povzroča težave. Presenečeni boste nad rezultati. Pri vsem, kar današnja predelana hrana vsebuje, ne morete vedeti, kaj vam bi lahko povzročalo težave. Hvala!

Christi Ross

NW Catering

Ugotovila sem, da je analiziranje las izjemno koristno, ne samo za odkrivanje občutljivosti na hrano in okolje, pač pa tudi za odkrivanje pomanjkanja hranil v mojem teloesu. Jem zdravo hrano, vendar so mi nekatera živila, ki sem jih zaužila, povzročala težave. Zdaj jih lahko za nekaj časa izločim iz prehrane in pustim telesu, da si odpočije. Poleg tega pa lahko svojo prehrano obogatim z vitamini in minerali, ki jih primajkuje. Odličen način, da zagotovim, da dobim vse, kar potrebuje, da bom zdrava!

Linda

Kanada

Že veliko let imam sindrom razdražljivega črevesja in pri tem mi razna prehranska dopolnila niso preveč pomagala. Testiranje za intoleranco mi je resnično odprlo oči. Številne živilske snovi, na katere sem intolerantna, so bile zelo prisotne v moji prehrani. Že od prvih nekaj dni, ko sem jih izločila iz prehrane, se počutim veliko bolje. Sem bolj pozorna. Nimam več glavobolov, napihnjenosti, razdražljivega trebuha in se ne počutim utrujeno. Moje življenje je izboljšalo tudi testiranje prehranskih dopolnil. Uživala sem dodatke vitaminov in mineralov, ki jih nisem potrebovala. Ko sem začela jemati tiste, ki sem jih potrebovala, sem se lahko veliko bolje skoncentrirala in bila sem boljše volje. To testiranje sem priporočila trem osebam in še naprej ga bom priporočala vsem, ki so nezadovoljni s svojo prehrano ali zaradi tradicionalnega testiranja za alergije.

Flavia

Pomagajte svojim strankam odkriti vzrok njihovih simptomov. Zaslužite denar s prodajo izdelkov, v katere verjamete, in povečajte vašo ponudbo izdelkov.

IZVEDITE VEČ

Obrazec za registracijo

Kontaktirali vas bomo, da se pogovorimo o nadaljnjih korakih, da postanete naš partner.