Kaj testiramo

Testiramo širok nabor snovi z našimi najrazličnejšimi testiranji.

Kdaj se je potrebno testirati in kako to storimo

 • Glavoboli?
 • Slabost?
 • Napihnjenost?
 • Trebušni krči?
 • Driska?
 • Zaprtje?
 • Utrujenost?
 • Bolezni kože?
 • Zaspanost in utrujenost?

Kaj boste prejeli …
Vsi rezultati vključujejo snovi, pri katerih je bila ugotovljena intoleranca v višini 85 % ali več. Po opravljenih na tisoče testiranjih smo spoznali, da ta odstotek predstavlja točko, pri kateri se začne kazati večina simptomov intolerance.

 • Vzorec vaših las testiramo za 600 živilskih in neživilskih snovi
 • Izčrpno poročilo na 4 straneh
 • Brezplačen posvet z našim nutricistom po e-pošti

Oddaja naročila …
Plačilo lahko izvedete s kreditno ali debetno kartico preko naših varnih plačilnih prehodov. Ko bo vaše naročilo oddano, boste prejeli potrditveno e-poštno sporočilo in račun ter obrazec bo na voljo za prenos.

Jamstvo
Če niste 100-odstotno zadovoljni, vam ponujamo 100-odstotno vračilo denarja za vaše testiranje. Spodaj naročite svoje testiranje in lahko začnete ukrepati takoj (glejte pogoje in določila).

Testiral sem se, ker se mi je zdelo, da me moj zdravnik ne upošteva. Diagnosticirali so mi sindrom občutljivega črevesja, refluks in alergije, od katerih sem imel številne simptome, od občutka napihnjenosti ali lakote, tudi po večjem obroku, zaradi katerih sem pridobil ogromno telesne teže, do bolečin v prsih in glavobolov, v najslabših primerih pa sem celo izkašljeval kri, krvavel iz nosu in se mi je zadrževala kri v prekatih. Zdravniki so se res potrudili, da so se prepričali, da moje zdravstveno stanje ni preveč resno, kot na primer rak ipd., vendar potem pa mi niso bili ravno v veliko pomoč pri obvladovanju simptomov.

Ko sam eksperimentiraš, da bi ugotovil, kaj vpliva na zdravstveno stanje, je to zelo dolgotrajna naloga, polna napak. Ko so se simptomi poslabšali, je trajalo dolgo časa, da so se znova umirili, in nikoli ni bilo preveč jasno, kaj jih je sprožilo – morda hrana, stres ali zrak, ki sem ga nedavno vdihoval. Po testiranju za intoleranco sem dobil seznam, točno na kateri cvetni prah, plesen in živilo sem intoleranten. In zelo hitro zatem, potem ko sem iz svoje prehrane izločil vse stvari s seznama, sta moj sindrom občutljivega črevesja in refluks izginila, od takrat naprej nisem krvavel in začel sem izgubljati težo.

Zdaj so zame srečnejši časi. Sem zelo hvaležen za testiranje, saj mi je dalo natančen nasvet, ki sem ga potreboval, natanko takrat, ko sem ga potreboval.

Chris

Stranka

Neinvazivna alternativa k tradicionalnim preiskavam za alergije in intoleranco.

ZAČNITE

Naročite zdaj. V štirih enostavnih korakih.

1. korak

Izberite izmed naše ponudbe testiranj, ki najbolj ustreza vašim potrebam, in testiranje naročite prek spleta.

2. korak

Po e-pošti vam bomo poslali prijavni obrazec za testiranje, ki ga izpolnite in nam ga pošljete po pošti.

3. korak

Pripravite vzorec vaših las in nam ga pošljite, kot je navedeno na prijavnem obrazcu za testiranje.

4. korak

Obsežno poročilo o testiranju boste prejeli po e-pošti v 7 delovnih dneh.

Izvedite več o naših testiranjih. Svojega lahko povsem enostavno naročite že danes.

NAROČILO