O testiranju

Vse informacije o naših prehranskih testiranjih za testiranji intolerance.

Kaj vam ponujamo. Odločitve bodo povsem enostavne.

Razvili smo najbolj celovita, neinvazivna testiranja na svetu. S pomočjo biotehnologije v našem varnem in hitrem postopku uporabimo vzorec vaših las, ki ga testiramo, da dobimo natančne rezultate za vas.

Potrebujemo samo en vzorec vašega lasu in s pomočjo naših obsežnih sistemov vam bomo rezultate poslali po e-pošti v 10 delovnih dneh. V vaših rezultatih bodo prikazane vse snovi, pri katerih je bila ugotovljena intoleranca v višini 85 % ali več. Po opravljenih na tisoče testiranjih smo ugotovili, da 85 % predstavlja tisto točko, pri kateri se začnejo kazati simptomi intolerance.

Na podlagi našega inovativnega testiranja v enem koraku lahko pripravimo izčrpno poročilo, sestavljeno iz petih delov:

  • Predstavitev vaših rezultatov, ki pojasnjuje, natančno kaj morate storiti
  • Snovi, ki so prikazane v vaših rezultatih
  • Kje najdemo te snovi (tj. iz kje izvira določeno drevo ali kateri izdelki vsebujejo določeno kemikalijo)
  • Hranila, ki jih v vašem telesu primanjkuje (izbirno)
  • Svetovanje glede vaših posamičnih rezultatov

Testiranje intolerance

Naše najpriljubljenejše testiranje: vzorec vaših las testiramo za 600 različnih živilskih in neživilskih snovi. Snovi, ki dosežejo rezultat 85 % ali več, so označene kot potencialni vir intoleranc.

Prehransko testiranje

Zdaj vključuje brezplačne nasvete glede prehrane. Naše testiranje identificira ključna hranila, ki jih v vaši prehrani morda primanjkuje. Trenutno lahko identificiramo do 80 hranil.

Testiranje zastrupitve s kovinami

Prejeti vzorec lasu testiramo za 24 edinstvenih kovin. Kovine lahko zaužijete ali jih telo absorbira in so običajno spregledane kot potencialni katalizatorji za intolerance.

Testiramo lase. Ta metoda je manj invazivna.

Za razliko od testiranja krvi in urina – kjer lahko na rezultate vplivajo vaš zadnji obrok, stres ali drugi dejavniki, pa na testiranje las ti dejavniki ne vplivajo, zato lahko lasje informacije hranijo dlje časa. Te informacije nato uporabljamo za testiranje in vam lahko zagotovimo jasno predstavo o vaših intolerancah.

Lasje so odlična metoda za testiranje intolerance zaradi več razlogov, ki vključujejo:

  • Je manj invazivno – potrebujemo samo majhen vzorec vaših las.
  • Testiramo lahko več snovi – pri krvnih testih lahko običajno testiramo samo manjši izbor snovi, z le nekaj prameni las pa lahko testiramo za 600 različnih snovi
  • Hitrejše – testiranje je končano hitro in učinkovito, saj je testiranje las veliko hitrejši postopek kot testiranje krvi.
  • Las se ne pokvari – ko je vzorec krvi ali urina odvzet, se začne kvariti. Las hrani informacije v svoji strukturi in nanj ne vplivajo zunanji onesnaževalci.
  • Stroškovno učinkovito – zaradi vseh navedenih razlogov je testiranje las veliko cenejše od testiranja krvi, kar nam omogoča, da te prihranke prenesemo na svoje stranke v obliki izjemno konkurenčnih cen.

Število ljudi, ki trpijo zaradi intoleranc, se povečuje.

ZAČNITE

Zakaj naj se testiram?

Število ljudi, ki trpijo zaradi intoleranc, se povečuje. Kot glavni vzroki za intoleranco na hrano med Slovenci so navedeni jajca, mleko in sadje. 79,5 % otrok je poročalo o težavah s kožo zaradi intolerance na hrano. Poleg tega, da povzročajo fizično nelagodje in obupanost, lahko simptomi vplivajo tudi na duševno zdravje osebe in ji v številnih primerih preprečujejo normalno življenje. Pridobivanje natančne diagnoze za osnovni vzrok za težavo pa je lahko mukotrpno. Večina testiranj je trenutno omejenih samo na živilske snovi, vendar pa je pogosto dejanska intoleranca povezana s kemikalijami, uporabljenimi pri obdelavi živil.

Pogosti simptomi, povezani z intoleranco

Pogosti simptomi intolerance vključujejo prebavno nelagodje, kot so napihnjenost, vetrovi in celo driska, prav tako pa tudi utrujenost, glavoboli in draženje kože, kot npr. ekcem. Naša testiranja v enem koraku temeljijo na širokem izboru približno 600 snovi, ki vključujejo živilske in neživilske snovi. Ključnega pomena je identificirati snovi, na katere ste intolerantni. Nato lahko ukrepate in spremenite svojo prehrano ali pa se izogibate situacijam, v katerih pogosto najdemo določene kemikalije. Številni ljudje mislijo, da imajo intoleranco na gluten ali laktozo, vendar pa po testiranju ugotovijo, da jim težave povzroča neka čisto druga snov.

Kaj testiramo

Izdelamo popolno diagnozo vaše intolerance na podlagi le nekaj pramenov las. Ta varna in neinvazivna metoda nam omogoča tudi, da pregledamo vaše prehranske pomanjkljivost.

Uporaba vzorcev las se zdaj uporablja v številnih poklicih za testiranje drog in alkohola. Ker lasje hranijo informacije, smo ugotovili, da so idealni za testiranje intoleranc, prehranskih pomanjkljivosti in zastrupitve s kovinami. Podrobno poročilo lahko pripravimo iz le nekaj pramenov. Izdelamo izčrpno poročilo, v katerem so opisane vse snovi, na katere vaše telo trenutno reagira.

I had a breakout of skin rash on my neck and face and was not getting the help from the GP that I felt was required. The test provided a good level of information and was easy to complete. My condition is improving daily.

Hannah Charter

Stranka

Izvedite več o naših testiranjih. Svojega lahko povsem enostavno naročite že danes.

NAROČILO