Krepimo samozavest

Naša testiranja nenehno izboljšujemo že od leta 2008.

Naša testiranja nenehno izboljšujemo že od leta 2008 do ravni, da smo danes prepričani, da ponujamo najboljše razpoložljivo znanstveno testiranje najvišje kakovosti, ki ni pogojeno z IgE, povsod po svetu. Nočemo, da nam samo verjamete na besedo; sledijo podatki, ki podpirajo naše prepričanje.

Oprema

Testiranje opravimo na medicinski napravi, registrirani kot naprava razreda 11a v skladu s standardom ISO EN 13485. Druga medicinska oprema na ravni razreda 11 vključuje rentgenske naprave, opremo za ultrazvok in opremo za radiologijo.

Uporaba opreme

Enaka oprema se uporablja v kitajskih bolnišnicah, v ruskem vesoljskem projektu ter s strani več kot 7000 zdravnikov v Nemčiji, Avstriji in Švici. Uporabljajo jo tudi v profesionalnem športu in olimpijske ekipe.

Testiranje na podlagi las

Testiranje na podlagi las je bilo odkrito pred več kot 25 leti, ko so znanstvene raziskave pokazale, da so lasje kot posnetki, ki so stabilni in hkrati trajno vpisujejo podatke v lase. Testiranje na podlagi las se zdaj redno uporablja na področjih testiranja za droge, v forenzični znanosti, pri analiziranju prehrane in mineralov ter testiranju hormonov. Znanstvenikom se zdi analiziranje na podlagi las ena izmed najbolj razburljivih področij razvoja zaradi vzorcev in zgodovine, ki traja veliko dlje kot kri in urin, vendar pa tudi zato, ker je neinvazivno in dostopno vsem. Najnovejši razvoji analiziranje na podlagi las uporabljajo pri zdravljenju z zunajtelesno oploditvijo (IVF).

Testiranje

Naša testiranja razvijamo in izboljšujemo že od leta 2008. V tem času smo opravili več kot 370.000 testiranj v 38 državah po vsem svetu. Imamo več kot 180 aktivnih partnerjev, vključno z zdravniki in priznanimi klinikami. Bili smo prvi, ki smo vam zagotavljali 100-odstotno vračilo denarja, če ne boste popolnoma zadovoljni s testiranjem in rezultati (glejte pogoje in določila). Ponosno oznanjamo, da smo imeli leta 2017 kar 99,2-odstotno stopnjo zadovoljstva.

Analiziranje na podlagi las je odobreno po vsem svetu, vključno s strani ameriškega urada za prehrano in zdravila (FDA), in ga zdaj dojemajo kot resno alternativo krvnemu testiranju.

Ali ste vedeli?

Znanstvene raziskave s področja te tehnologije je mogoče najti že v letu 1923.

PREBERITE VEČ

Znanost

Znanstvene raziskave s področja te tehnologije je mogoče najti že v letu 1923 v delu ruskega znanstvenika Alexandra Gurwitscha.

Čeprav so se raziskave nadaljevale, pa je pomenil glavni preboj tehnologije šele delo nemškega zdravnika dr. Franza Morrella v 70. letih 20. stoletja.

Uporaba tehnologije in znanstvene raziskave še naprej rastejo iz leta v leto. Na desni strani najdete le nekaj od najnovejših raziskav in znanstvenih člankov o tej tehnologiji in tudi o svetovnem porastu alergij in intoleranc.

Podporna dokumentacija

Raziskave s strokovnimi recenzijami vseh raziskav del s področja alergij:

Svetovni porast alergij in intoleranc:

Povezava med prehrano in alergijami:

Biofizika in biokemija:

Potrošniški vzorci:

Izvedite več o naših testiranjih. Svojega lahko povsem enostavno naročite že danes.

NAROČILO