Kaj počnemo

Ljudem pomagamo povrniti naravno ravnovesje njihovega telesa.

Smo uveljavljena klinika z več kot 10-letnimi izkušnjami in smo predani temu, da ljudem pomagamo povrniti naravno ravnovesje njihovega telesa. Naše »testiranje v enem koraku«, ki uporablja najnovejšo tehnologijo na področju biotehnologije, nam omogoča testiranje za več kot 600 snovi. Danes smo eden največjih ponudnikov testiranj za intoleranco v Združenem kraljestvu. Sodelujemo z več kot 200 zastopniki z vsega sveta, ki naša testiranja ponujajo svojim strankam.

Zanimiva dejstva o intolerancah:

  • Številni ljudje, ki jim je diagnosticirana intoleranca, so v resnici intolerantni na kemikalije, uporabljene pri pridelavi živil. Naše testiranje identificira te kemikalije.
  • Osebe z intoleranco na cvetni prah lahko imajo alergične reakcije na cvetni prah trav, pšenice ali dreves. Naše testiranje identificira točno določen cvetni prah, ki povzroča simptome.
  • Pogost vzrok za bolezni kože je intoleranca na jajca. Naše testiranje identificira, če ste intolerantni na jajca, hkrati pa vam zagotovi tudi pomoč, da jih odstranite iz vaše prehrane.
  • Če imate redne nepojasnjene prebavne težave, bi si morali dati testirati vaše ravni intolerance, da odkrijete vzrok za simptome.

 

  • Intolerance na kemikalije in neživilske snovi povzročajo enake simptome kot pri intoleranci na hrano, zato je pomembno, da hkrati testirate oboje. Naše testiranje je trenutno edino testiranje, ki je na voljo na spletu, ki testira tako živilske kot neživilske snovi.
  • Vsakdo ima intolerance, vendar vse ne povzročajo vidnih simptomov ali večjih težav. Zato je pomembno testiranje v enem koraku, vam pa ni treba plačati dodatnega denarja, da odkrijete, za katere intolerance gre.

Testiranje za alergijo. Testiranja v številkah.

opravljenih testiranj

Neinvazivna alternativa k tradicionalnim preiskavam za alergije in intoleranco.

ZAČNITE

Bioresonančna tehnologija v praksi:

Bioresonanca se že dolgo časa povezuje s profesionalnim športom, saj pomaga pri hitrem okrevanju po resnih poškodbah, hkrati pa podpira ravnovesje med optimalnim zdravjem in športno zmogljivostjo.

Preden so ustanovili svoje podjetje s področja bioresonančne tehnologije, so štirje člani švedske državne ekipe za tek smučeh (Mathias in Thobias Fredriksson, Anders Södergren ter Björn Lindrely) sami ugotovili, da bioresonančna tehnologija ponuja varnejši in neinvaziven način za optimizacijo in izboljšanje posameznikove fizične in umske zmogljivosti. Med pripravami na večja tekmovanja se ekipa poslužuje enake tehnologije za pomoč pri hitrem okrevanju po pridobljenih poškodbah.

Naročite zdaj. V štirih enostavnih korakih.

1. korak

Izberite izmed naše ponudbe testiranj, ki najbolj ustreza vašim potrebam, in testiranje naročite prek spleta.

2. korak

Po e-pošti vam bomo poslali prijavni obrazec za testiranje, ki ga izpolnite in nam ga pošljete po pošti.

3. korak

Pripravite vzorec vaših las in nam ga pošljite, kot je navedeno na prijavnem obrazcu za testiranje.

4. korak

Obsežno poročilo o testiranju boste prejeli po e-pošti v 7 delovnih dneh.

Izvedite več o naših testiranjih. Svojega lahko povsem enostavno naročite že danes.

NAROČILO