FAQ

Naša zbirka podatkov o pogostih vprašanjih.

Če ne najdete odgovora na vaše vprašanje spodaj, nam pošljite e-pošto ali začnite Klepet v živo in poskušali vam bomo pomagati.

Koliko me bo stala poštnina?

 

Ko nam pošiljate svoje vzorce, uporabite ustrezno znamko na kuverti ali zunanji ovojnici. Če ne namestite ustrezne znamke, vzorci morda ne bodo pripeli v naš laboratorij za testiranje. Nato nam boste morda morali znova poslati svoje vzorce z uporabo ustrezne znamke. Za več informacij si oglejte našo stran Mednarodna storitev.

Kakšno je vaše testiranje v primerjavi s krvnim testom?

 

Poleg tega, da je manj invazivno in bistveno cenejše od primerjalnih testiranj, ki jih opravljajo naše stranke, smo ugotovili, da je naše testiranje enako natančno kot testiranje krvi. Pri testiranju krvi lahko na rezultate vpliva vaš zadnji obrok; pri testiranju na podlagi las pa so informacije shranjene dlje časa in odražajo daljši časovni okvir. In ne pozabite, da ponujamo politiko 100-odstotnega vračila denarja, če ne boste popolnoma zadovoljni z vašimi rezultati, tako da nimate ničesar izgubiti (glejte Pogoje in določila).

 

Imam pobarvane lase, ali bo to vplivalo na rezultat?
Ne, testiranje se opravi na sestavi vzorca las, tako da barvanje las ne vpliva na rezultat.
Kako naj vzamem vzorec las?

Najvarnejši način za jemanje vzorca las je, da vam nekdo pomaga. Najprej lase počešite navzgor, da odkrijete območje s koreninami na zadnji strani glave, nato pa med prstom in palcem držite majhno količino las, lase odrežite čim bližje lasišču (ne da bi vam začela teči kri). Če nimate nikogar, ki bi vam lahko pomagal, si pomagajte z ogledalom, da se izognete poškodbi.

Kaj je vključeno v testiranje?

V vaših rezultatih bodo prikazane vse snovi, pri katerih je bila ugotovljena intoleranca v višini 85 % ali več. Po opravljenih na tisoče testiranjih smo ugotovili, da 85 % predstavlja tisto točko, pri kateri se začnejo kazati simptomi intolerance. Zaradi tega ne shranjujemo podatkov, ki so pod mejno vrednostjo 85 %.

Kaj če ne bom zadovoljen?

Ponosni smo na to, da imamo kar 99,6-odstotno stopnjo zadovoljstva. Vendar pa če niste zadovoljni z našimi storitvami, nas čim prej kontaktirajte neposredno po e-pošti ali preko klepeta v živo, da vam bomo pomagali pri reševanju morebitnih težav.

Imam zelo kratke lase, ali boste lahko vseeno opravili testiranje?

Ni nujno, da je vzorec las oziroma dlak iz glave; testiramo lahko dlake s katerega koli dela telesa, na primer z noge, roke ali prsnega koša.

Koliko las moram poslati?

Potrebujemo le manjšo količino – 5 posameznih pramenov las. Ne potrebujemo šopov las.

Nikoli še nisem kupoval na internetu; kako naj vem, da boste res opravili testiranje?

Smo potrjeno podjetje s strani storitve Paypal, ki jo uporabljamo zato, ker vas varujejo pred internetnimi goljufijami. Račun, ki ga prejmete od Paypala, vključuje naš naslov, e-poštni naslov in telefonsko številko, tako da nas lahko kontaktirate, če imate pomisleke.

Zakaj imate tako nizke cene?
Skrbimo za čim nižje stroške in vam poročilo pošljemo po e-pošti ter s tem prihranimo za poštnino in pisarniški material. Zato vam lahko ponujamo tako izčrpno in natančno testiranje po ponujenih cenah.
Ali obstajajo kakšni dodatni stroški?

Trenutno morate plačati strošek poštnine za pošiljanje vzorca v center za obdelavo v Združenem kraljestvu. Poskrbite, da boste uporabili ustrezno znamko, saj ne prevzemamo odgovornosti za morebitne dodatne stroške.

Ali lahko opravite testiranje za živalih?

Po mnenju veterinarjev lahko živali, zlasti psi, trpijo za intolerancami. Na podlagi zahtev s strani številnih veterinarjev (in lastnikov hišnih ljubljenčkov) smo zasnovali testiranje posebej za pse in mačke. Testiranje lahko naročite na običajen način.

Kje so testiranja obdelana?

Trenutno se testiranja obdelujejo v našem laboratoriju za testiranje v Združenem kraljestvu. Vendar pa iščemo tudi nov center v ZDA. Ko bomo vzorec las prejeli v naš laboratorij za testiranje, boste rezultate prejeli v roku 7 do 10 delovnih dni.

Kako lahko naročim testiranje intolerance od vas?

Testiranje lahko naročite na spletu preko te spletne strani z uporabo naše varne blagajne. Če imate kakršna koli vprašanja, nas kontaktirajte preko našega klepeta v živo 24 ur na dan od ponedeljka do petka.

Ali lahko testirate mojega otroka?

Ne moremo testirati otrok, mlajših od šest let.

Kaj če moji rezultati ne prikažejo nobene intolerance?

To je sicer malo verjetno, vendar včasih vzorec pokaže, da nimate nobenih intoleranc visoke ravni. To pomeni, da nimate intolerance na živila ali neživila, vendar pa bi vam lahko koristilo testiranje zastrupitve s kovinami ali prehransko testiranje.

Kaj je bioresonanca?

 

Bioresonančna terapija je komplementarna medicina, ki uporablja napravo, ki zajame in diagnosticira elektromagnetne signale, ki jih oddaja telo. Te naprave je v 70. letih 20. stoletja razvila ekipa zdravnikov in biofizikov ter se redno uporabljajo v več kot 26 različnih državah.

 

S kakšno napravo testirate moj vzorec?

Uporabljamo sistem za kvantni odziv MARS III, ki ga proizvajajo laboratoriji Bruce Copen Laboratories.

Kakšno akreditacijo ima vaša oprema?

Laboratoriji Bruce Copen Laboratories upoštevajo sistem upravljanja kakovosti v skladu s standardom EN ISO 13485: 2003 + AC: 2007 in so potrjeni kot proizvajalci medicinskih izdelkov. Naprava MARS III je odobrena kot medicinska naprava razreda IIa v skladu z direktivo 93/42/EGS

Kje so testiranja opravljena?

Testiranja so opravljena v naših laboratorijskih prostorih, ki upoštevajo dobro laboratorijsko prakso. Pri tem gre za skupino načel, namenjeno za zagotavljanje kakovosti in integritete nekliničnih laboratorijskih raziskav, kakršne so naše.

Koliko časa že ponujate to storitev?

Smo vodilni ponudnik zdravljenja s komplementarno medicino, ki jo ponujamo že od leta 2008 naprej. Ves čas že investiramo v najnovejšo opremo in usposabljanje, da lahko svojim strankam zagotovimo najboljšo možno storitev in cenovno vrednost.

Kje je testiranje priznano?

Za celoten seznam si oglejte našo mednarodno storitev, z več državami dodane vsako leto. Naši testi so na voljo neposredno preko naših spletnih strani in kot del rednega komplementarne medicinske diagnoze za več kot 131 zdravnikov in praktikov po vsem svetu.

Izvedite več o naših testiranjih. Svojega lahko povsem enostavno naročite že danes.

NAROČILO